So Far...Update 2012

www.tips-fb.com
Agak lambat rasanya untuk aku ucapkan selamat tahun baru buat semua.. especially for my blog visitors... (macam famous)... jadi HAPPY NEW YEAR 2012 AD to all of you out there... takkan aku nak wish happy new year untuk tahun masehi saja kan.. tentu untuk tahun Hijrah juga yang disambut oleh masyarakat Islam setiap tahun.

Blog aku ni bukannya ada apa pun.. setakat blog peribadi tempat aku luah perasaan... ada satu blog entri lagi belum siap aku buat iaitu entri tentang aku ke Philippines yang belum siap lagi pun untuk entri terakhir.. agak tergantung dan aku tidak suka keadaan tersebut.

Untuk tahun 2012 ni aku dah tercapai hajat aku ni.. dah dapat iPhone 4 dan Blackberry (untuk kemudahan tweeting di mana-mana). Memang berbaloi untuk aku dapatkan gajet-gajet tersebut.. begitu juga new Acer lappy yang dihadiahkan oleh seseorang. I feel happy sangat... #MissMC pun tidak sehappy aku ni.. apatah lagi Oh In Hye... walau dia kecik dan seksi, best lagi gajet-gajet aku. 

Tahun ini juga aku dah nekad nak dapatkan lesen memandu sendiri.. dah geram aku naik pengangkutan awam dan ber"gabung" dengan manusia tidak bertamadun yang mementingkan diri sendiri... Mungkin aku juga nak jadi macam pemandu2 lain kot... huhu..untuk 2012 ni aku nak share lagu ni yang aku sering dengar dan begitu mencuit hati... terimalah 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Another Entry From Friends:

Say No To IE (Internet Explorer)

Photobucket