Sunday, June 17, 2012

3rd Kit Liverpool Jersey

Terkejut juga bila nampak yang dikatakan "leaked photo of LFC 3rd Kit" ni. I love the purple colour tapi shorts dia mustard colour tu nampak macam "lady gagaish fashion".

Bermacam reaksi ditunjukkan oleh rakan-rakan sama ada mencemuh atau ada juga yang menyatakan penerimaan secara songsang kit tersebut. Kalau aku, terus terang aku tak boleh terima colour seluar dia. Macam hampeh!!!

Cuba lihat apa pendapat korang pula?