New Toys Asus Fonepad 7

www.tips-fb.com

Asalamualaikum...

Dah lama sangat aku tidak update blog ni... Dah sibuk dengan twitter buat aku jarang dah kat sini. Twitter mikroblogging yang best yang tidaklah macam tempat bragger macam Facebook. Nak brag kat twitter, takda sapa peduli kecuali orang tu minat dengan tweet kau.

Aku blog kali ni subuh hari Krismas. Umat Nasrani seluruh dunia sedang sibuk nak selebret Krismas tapi aku masih lagi bangun layan movie2 lama. Best juga rasanya menonton movie lama ni. Mengimbau kenangan lalu lah katakan. Teringat juga.....

Sepatutnya aku dah terbang semalam ke KL tapi nampak lagi tiket murah jam 7 malam nanti ke KL RM70 sahaja. Rasanya bagus aku biarkan dahulu. Mana tau turun lagi harga dia kehkehkeh. Aku nak cerita pasal Asus Fonepad 7 ni yang best pula. Dahlah murah dari Tab Samsung tu. Kameranya pula 7 megapixel. Best sangat. Amat sesuai yg nak save cost tapi dapat barang high quality.

Takpa ada juga benda besar sikit ditangan. Ditambah pula dengan data free dari maxis, maka bertambahlah aktiviti online kat twitter. Ok lah rasanya nak tidur dah... Dah masuk subuh pun. Karang nak beli breakfast pula. Ciao.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Another Entry From Friends:

Say No To IE (Internet Explorer)

Photobucket