No Birthday Cake For Me....

www.tips-fb.com
Ok today is my birthday... i just realized it this morning... gila bangun tidur baru terasa dah umur 40 and i feel happy to admit it. Not like some people really wanna hide their age. Afraid of growing old is the negative symptom of middle-age crisis.
Korang tak caya, jumpa shrink... dan aku tahu ramai tak nak jumpa shrink sebab takut dilabel gila. Satu pemikiran sempit rakyat Malaysia.

Ok dah umur 40 tahun ni, kena belajar jadi positif dan sentiasa buat suatu benda dengan baik. Jangan jadi sekali sampai satu level atau peringkat sanggup tinggalkan perkara baik yang dilakukan sebelum ini. So, bila berbuat baik, kena teruskan dan tidak perlu untuk dihebahkan buat semua orang tahu kerana ada neraka untuk orang yang riak dengan melakukan sesuatu perkara. 

Apa nak fikir... umur dah 40.. bestnya... tak sangka sampai ke usia ni... harap akan panjang lagi sampai 100 tahun... dan terbayang pula lagu "walaupun hidup seribu tahun kalau tak sembahyang apa gunanya". *insaf*.

Tak sabar rasanya nak beli phone baru untuk hadiah diri sendiri. Aku rasa, aku memang tak suka jenis gitau semua orang birthday untuk dapat ucapan happy birthday. Bagi aku orang yang nak sangat wish dari orang tu terlalu pathetic sangat. Nak perhatian atau pun ada gay tendencies terutama golongan lelaki lah. Buat geli pun ada. Ehh.. patut aku chill saja hari ni takyah nak membebel panjang2 kan??? hahahaha ... taulah orang tua pandai pula membebel.

Paling best aku share birthday ngan 3 orang famous ni... itu yang best dan rasa bangga pun ada juga...
Robert Pattinson

Chuck Schuldiner (pemain gitar kumpulan Death) #RIP

Stevie Wonder

Happy birthday to 3 of you. Even Chuck Schuldiner dah meninggal, tapi aku masih dengar lagu2 band dia. Memang hebat dan genius. Ok lah... rasanya nak treat diri makan apa yang aku nak malam ni... Just cooking lah macam ni.. masak sendiri and makan sendiri (save cost). Happy birthday to me..... "the 40's bring new questions, new solutions to be found, i fell in love to be let down"
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Another Entry From Friends:

Say No To IE (Internet Explorer)

Photobucket