Lari Dari Penjara (Prison Break)

www.tips-fb.com
Maybe ramai menantikan watak Michael Scofield beraksi semula dan juga abang dia Lincoln Burrows yang dibintangi oleh Dominic Purcell. Sebenarnya drama tersebut sudah bermula semenjak 4hb April lepas lagi di US melalui saluran Fox.

 

Kali ini juga kira twist sikit cerita dia sama ada Lincoln rancang masuk penjara di Sana'a, Yaman untuk selamatkan Michael atau bagaimana (spoiler sikit sebab aku dah tengok episod pertama). Bagi peminat di negara kita, Malaysia kena tunggulah... 

Tapi berita sedih pula dengan siri ini iaitu, ini adalah musim terakhir kisah lari dari penjara ini akan dibuat. Sila baca pautan di bawah ini. 
pautan

Tapi takpa mungkin pembuat cerita dia ini nak kekalkan kualiti cerita daripada merapu macam kisa Hero dulu. Jadi, kalau korang nak layan drama ini, boleh streaming kat website di bawah ini. Selamat menonton. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Another Entry From Friends:

Say No To IE (Internet Explorer)

Photobucket